Hvordan arrangere kurs & konferanser:

Lærerkonferanser

Arrangement:

				
 • fre
  27
  okt
  2017
  lør
  28
  okt
  2017
  Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Ringerike, Bredalsveien 14, Hønefoss

  Bli med på #Hack4no og Juniorhack siste helga i oktober! Dette er innovasjonsdager der voksne og barn kan komme sammen og gå på egne opplegg der en lærer mer om å hacke åpne data for å lage nye tjenester.

  Juniorhack er som en 2-dagers kodeklubb hvor man får eksperimentere med data og lære mye spennende om koding. Det er også en møteplass hvor juniorene kan møte andre kodeinteresserte barn og ungdommer, og foreldre og foresatte vil treffe andre flotte mennesker fra Lær Kidsa koding som bruker fritiden sin på å lære barn å programmere.

  Les mer på #hack4no og meld deg på!

  Om #hack4no

  Innovasjonsdagene #hack4no samler hvert år 500 kreative mennesker fra hele landet – gründere, utviklere, designere, studenter, kodeinteresserte barn og andre innovasjonsinteresserte.

  Målet er å stimulere til innovasjon, næringsutvikling og gründervirksomhet og å fremme teknologiforståelse blant barn og unge.

  De voksne deltakerne bruker gratis data fra det offentlige til å utvikle nye forretningsideer, eksperimentere og programmere, og lage nye apper, tjenester og andre digitale løsninger. Barn og ungdom lærer blant annet å lage apper og kart og programmere roboter, spill og musikk.

  #hack4no arrangeres av Kartverket og Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) i samarbeid med en rekke teknologivirksomheter og offentlige etater, og er årets store hackathon med åpne offentlige data i Norge.