Siste nytt fra kodeklubben:

 • Vellykket start for Kodeklubben Nittedal

  Tirsdag 15. august startet vi opp Kodeklubben i Nittedal. På tampen av sommerferien dukket det opp over 50 store og små til koding i Nittedal biblioteks lokaler. Vi gleder oss allerede til vår offesielle kick-off tirsdag 22. august! For påmelding til arrangementet, se forrige nyhetsoppdatering på denne siden.

  Vel møtt!

   

 • Påmelding til kick-off 22. august

  Vi åpner påmeldingen til kick-off i Kodeklubben Nittedal!

  Tid: 22. august, kl. 18.00–19.30
  Sted: Nittedal bibliotek i kulturhuset Flammen
  Aldersgruppe: fra 6 år
  Påmeldingsfrist: 16. august

  Fyll ut dette påmeldingsskjemaet for å melde på dine barn!

  På kick-offen blir det servert pølser og brus. Vi kommer også til å demonstrere alle de kule tekniske dingsene vi skal lære å programmere.

  For de som kjeder seg i sommerferien arrangerer vi også ordinær kodeklubb tirsdag 15. august kl. 18.00 i Nittedal bibliotek. Utover høsten fortsetter vi med faste kodekvelder på tirsdager kl. 18.

 • Omtale i Varingen

  Vi fikk fin omtale i fredagens Varingen. Nå er det ikke lenge til vi starter opp i Nittedal!

 • Opplæringskurs for veiledere

  Kodeklubben Nittedal planlegger opplæringskurs for alle som er interessert i å være med som veiledere til høsten.
  Kurset blir arrangert i Nittedal bibliotek mandag 26. juni kl. 18.30.

  På opplæringskurset går vi gjennom de programmeringsspråkene vi tilbyr fra høsten av.

  Ingen forkunnskaper er nødvendig. I tillegg til programmering, gir vi også en introduksjon til Lær Kidsa Koding og våre kjerneverdier.
  Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1864810657174379/

  Har du ikke anledning til å delta på kurset, men ønsker å bidra som veileder. Ta kontakt med Veronika Heimsbakk på veronika.heim@gmail.com.

 • Kodeklubben trenger veiledere i Nittedal

  Gratistilbudet Kodeklubben starter opp i Nittedal høsten 2017. Kodeklubben er et tiltak under Lær Kidsa Koding, som er et nasjonal initiativ basert på frivillighet og engasjement fra voksne ildsjeler med interesse for programmering, teknologi og spill. Formålet er å få barn og unge til å lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Dette gjør vi ved å utvikle de til å bli skapere med teknologi som verktøy.


  Et viktig premiss for å lykkes med arbeidet, er at vi er mange veiledere, som på rundgang, hjelper barna når de arbeider med sine prosjekter på kodekveldene. Den eneste kompetansen som kreves for å være veileder er en interesse og lyst til å bidra! Vi vil arrangere en egen opplæringskveld for veilederne før sommerferien. Vi trenger all den hjelpen vi kan få, slik at vi kan dekke veiledning gjennom hele året. Du trenger ingen bakgrunnskompetanse innen IT for å kunne hjelpe!


  Kodeklubben treffer alle barn i aldersspennet 4 – 18 år, og har et pedagogisk opplegg som er tilpasset alle barns ulike nivå. Det starter med helt elementære figurer og former i ulike farger, og utvikler seg videre til enkelt programmeringsspråk, til tekst og mer avansert koding. Følelse av mestring er enorm. I Nittedal er vi så heldige å få lov til å ha arrangementene våre i det nye biblioteket på Rotnes. Klubbkveldene vil bli arrangert på tirsdager. Første opplæringskveld for veiledere (gratis) vil bli holdt mandag 26. juni. For å melde sin interesse som veiledere og delta på opplæringskvelden er det bare å sende en epost til veronika.heim@gmail.com eller gå inn på Facebook-siden https://tinyurl.com/nittedal-kodeklubb.

Kontaktpersoner

Navn: Kodeklubben Nittedal organisatorer
E-post: kidsakoder-nittedal-org@extern.uio.no

Finn oss her