Kodeklubben Bekkestua er et gratis tilbud til barn og unge som vil lære mer om programmering. Vi arrangerer kodelørdager på Bekkestua bibliotek både høst og vår. Følg med på Bekkestua bibliotek for oppdatert informasjon om kodekursene vil tilbyr fremover.

Ta gjerne kontakt med vår koordinator om dere har spørsmål om Kodeklubben på Bekkestua bibliotek!

Siste nytt fra kodeklubben:

 • Ny kodelørdag på Bekkestua bibliotek!

  Lørdag 16. mars blir det ny kodelørdag på Bekkestua, og vi prøver oss nå på Scratch 3!  Lex Nederbragt stiller som kursleder, han har tidligere drevet kodeklubb i Bærum . I tillegg kommer det andre som kan hjelpe til og veilede deltakerne.

   

  Lørdagen er ment for både nybegynnere og de som har prøvd Scratch før, og er et kræsjkurs i den nyeste versjonen av programmeringsspråket Scratch, som er Scratch 3. Passer for barn fra 8 år og oppover! Vi gjør oppgaver sammen via storskjerm, og det blir tid til å prøve seg på egenhånd også.

   

  Det er fremdeles ledige plasser, og påmeldinger kan sendes til barn@barum.folkebibl.no. Gi beskjed om den du melder på trenger å låne PC, eller om deltakeren har PC eller Mac selv. Deltakerne får frukt og kodeklubb-buttons, og vi legger frem oppgaver som de kan ta med seg hjem.


  Bilder fra forrige kodelørdag på Bekkestua bibliotek.

   

  Bli med!
  Tid og sted:
  Lørdag 16. mars, kl. 11.00 til ca. 14.00
  Bekkestua bibliotek, Salen

 • Vi starter kodeklubb på Bekkestua bibliotek!

  Våren 2018 arrangerte Bekkestua bibliotek en kodelørdag i samarbeid med Kodeklubben Bærum Hundsund. Arrangementet ble raskt fullbooket, og en lang venteliste vitnet om at det er mange barn som vil kode på Bekkestua og i området rundt. Derfor starter vi nå vår egen kodeklubb på Bekkestua bibliotek. Høstens kodelørdag i slutten av oktober er også fulltegnet, med flere på venteliste. Vi skal i likhet med i vår lære om kodespråket Scratch.

   

  Bli frivillig?
  Siden vi opplever et stort engasjement for våre kodelørdager, skulle vi gjerne hatt flere frivillige med på laget. Det kunne bidratt til at vi kan sette opp flere kodelørdager og kursrekker, samt tilby kurs i flere programmeringsspråk. Ta kontakt med koordinator Marie Louise Ask Moss om du eller noen du kjenner har lyst til å bli frivillig. Vi håper flere vil være med og utvikle Kodeklubben på Bærum bibliotek!

   

   

Kontaktpersoner

Navn: Marie Louise Ask Moss
E-post: marie@barum.folkebibl.no
Telefon: 67509695