Tjerand Silde

Mange kommuner, skoler og kodeklubber etterspør hvor man kan få tak i micro:bit. Her er noen innspill hvor man kan kjøpe mange, kjøpe noen eller kjøpe ekstrautstyr.

Technology-Will-Save-Us_BBC_Micro-Bit_dezeen_ban

Oppdatering 15.11: Distributører bes kontakte Farnell direkte

Lær Kidsa Koding, som internasjonal samarbeidspartner til Microbit Foundation, arbeider for å få til flere nasjonale distrubitører rundt om i Norge for å gjøre micro:bit lett tilgjengelig for alle som skulle ønske å kjøpe utstyr. Inntil videre anbefaler vi å sjekke ut følgende nettbutikker:

Dersom dere er ute etter å kjøpe større volum så anbefaler vi å kjøpe direkte fra Microbit Foundation sin offisielle hoveddistributør Farnell via cpc.farnell.com/bbc-microbit.

Dersom dere er ute etter et fåtall micro:bit og/eller en del ekstrautstyr så kan det kjøpes via offisiell distributør Kitronik via www.kitronik.co.uk. Spesielt kan vi anbefale micro:bit med powerboard og kabel: www.kitronik.co.uk/5619-bbc-microbit-with-mipower-board-and-cable.html.

Oppdatert: Det er også noen norske leverandører som har startet å selge micro:bit, og flere vil det nok bli etterhvert. Sjekk ut følgende sider:

OBS! Sjekk at micro-usb-kabler som kjøpes utenom offisielle pakker er kabler som kan overføre data, ikke bare strøm. Dette er nødvendig for å kunne koble micro:bit til datamaskin og overføre programmer.

Les mer om micro:bit her:

Micro:bit distributører kan kontakte Premier Farnell direkte

BBC Micro:Bit – et funn for skoler

En fantastisk dag: Partnerskap med micro:bit, en generøs gave, og møter med viktige aktører

For spørsmål/svar om micro:bit: Forum på Kidsakoder og  micro:bit Norge på Facebook

Stikkord: