Torbjørn Skauli

Bitraf3

Torsdag 4. februar inviterer vi IT-interesserte ungdommer til en spennende kveld på Bitraf, et verkstedkollektiv eller «makerspace» i Oslo. Vi får se hvordan virtuelle 3D-objekter kan bli virkeliggjort med 3D-printere og andre maskiner, og vi får se folk i arbeid med mange kule prosjekter. Du får et inntrykk av hva som skjer på Bitraf (forkortelse for «bit-raffineriet») hvis du går til dette galleriet. Vi får lære mer om hvilke muligheter som finnes på Bitraf, og det blir tid til prat og mingling. Bitraf er åpent for alle, kanskje du får ideer til et prosjekt du vil gjøre selv eller sammen med noen andre?

Møtet begynner 18:30. Adressen er Youngs gate 6, rett ved Youngstorget i Oslo sentrum. Det står Nilz ved døra. For å komme inn, trykk på ringeklokken det står Bitraf på.

Interessert? Meld deg på ved å sende en epost til koordinator Torbjorn.Skauli@ffi.no, med «Ungdomsgruppa» som emne. Skriv hvilken skole og hvilket klassetrinn du går på, og et par ord om hva slags IT-relaterte ting du lager eller har lyst til å lære. Det er begrenset antall plasser så vi ber om at du melder deg på bare hvis du er sikker på at du kan delta (og melder deg av hvis du blir forhindret fra å komme). De som kommer med får bekreftelse på epost.