Torbjørn Skauli

Skjermbilde 2015-11-04 kl. 11.04.25

Vil du lære deg å lage din egen app? Er du interessert i koding? Da bør du ta turen til IBM 24. November. Denne kvelden arrangerer vi faglig møte for ungdommer som er intressert i IT og programmering. Møtet passer best for deg som går på ungdomsskole eller videregående skole og kan noe programmering fra før, eller ønsker å lære det.

Vi vil bruke IBMs utviklingsplattform Bluemix (www.bluemix.net), og hjelpe deg å programmere din egen app. I tillegg vil vi fortelle om IBM Watson, en fantastisk ny teknologi som er i ferd med å revolusjonere IT-verdenen.

Vi holder til på Rosenholm Campus, Rosenholmveien 25 på Kolbotn, ca. 30 min utenfor Oslo sentrum. Rosenholm togstasjon ligger fem minutter unna.

Plan for kvelden:
17.00 : Oppmøte på IBM, Rosenholm Campus
17.00 – 17.40 : Presentasjon av IBM, Bluemix og Watson.
17.40 – 18.00 : Servering av pizza og brus
18.00 – 20.00 : Vi koder og lager løsninger i Bluemix

Påmelding skjer ved å sende en epost til koordinator Torbjorn.Skauli@ffi.no og kopi til hovind@no.ibm.com, med «Ungdomsgruppa» som emne. Skriv hvilken skole du går på, og klassetrinn, og et par ord om hva slags programmering du driver med eller har lyst til å lære. Det er begrenset antall plasser så vi ber om at du melder deg på bare hvis du er sikker på at du kan delta.

Det kan være praktisk for deg å ta med din egen PC og bruke den når vi treffes. Hvis du har behov for å låne en maskin så skriv det i mailen med din påmelding.

Dere får epost med bekreftelse og praktiske detaljer i god tid før møtet. Vi kan love et interessant og spennende møte.

Velkommen!

Lars Hovind, IBM

WatsonCognitiveMobile_social