Dag Ermesjo

Velkommen til samlingene høsten 2014.

Samlinger i august-september: Vi har vanlig Kodeklubb på Rud skole for elever tirsdag 26. august, samt en spesialsamling for lærere i Rælingen tirsdag 23. september, også på Rud. Begge ganger kl 18-20.

Hvordan melde seg på: om du melder fra på forhånd eller ikke, spiller ikke noen stor rolle. Men for oss er det både fint å få vite hvor mange som kommer, samt at vi kan sende ut påminnelser. Vi bruker www.kidsakoder.no for generell informasjon. Du kan også melde deg inn i https://www.facebook.com/kidsakoderraelingen hvor du også vil få informasjon. Lær Kidsa Koding bruker i tillegg www.meetup.com for å informere om møter og for deg som bruker å «booke» deg på. Fra Meetup sender vi jevnlig mailinfo til deg. Meld deg inn gratis som bruker. Søk etter «rælingen» og meld deg inn i gruppa «KidsaKoder Rælingen». Når det kommer invitasjoner, kan du svare ja eller nei om du kommer.

Vi ønsker alle i barneskolen, men gjerne gutter og jenter fra ungdomsskolen velkommen, fra Rælingen eller utenfor kommunen også.