Torbjørn Skauli

I forlengelsen av Kodeklubben starter vi nå en gruppe for ungdom i Oslo-området som er særlig interessert i koding, informatikk og teknologi. Planen er å møtes gjennom besøk hos spennende bedrifter og institusjoner som arbeider innenfor IT. Disse møtene er for ungdommer som kan en del fra før, og ikke minst de som har engasjert seg i å dele denne kunnskapen med andre. Målgruppen er først og fremst elever i ungdomsskole og videregående skole. Meningen er å vise fram interessante og kule ting som kan inspirere dere til å lære mer, enten på hobbybasis eller gjennom utdanningsvalg senere. Vi vil også gjerne inspirere dere til å dele det dere kan med andre barn og unge. Dessuten får dere prate med hverandre og høre litt om hva de andre gjør, og vi får oss litt å spise underveis.

På dette første møtet er vi så heldige å få komme til Cisco, der LKKs Olve Maudal er vert for møtet. Hos Cisco på Lysaker jobber det ca 400 ingeniører, hvorav de fleste jobber med programmering i C, C++, Java og Python. De utvikler videokonferansesystemer og avansert samhandlingsteknologi. Bruk denne anledningen til å få se de kule tingene som Cisco arbeider med i Norge!

Denne videoen viser litt av hva Cisco-ingeniørene får leke seg med:

Møtet blir tirsdag 11. februar hos Cisco på Lysaker, i den store gule bygningen langs E18 i Philip Pedersens vei 1, ca 15 minutters gange fra Lysaker stasjon. Planen for kvelden blir omtrent slik:

1730 Oppmøte Lysaker stasjon, felles gange til Cisco

1745 Pizza og mingling

1800 Litt info om ungdomsgruppa, ved Torbjørn Skauli

1815 Velkommen til Cisco, ved Olve Maudal

1830 Guidet rundtur og demonstrasjon av noe av teknologien Cisco lager

1930 Samling med evaluering og diskusjon rundt organisering av ungdomsgruppa fremover

2000 Slutt

Påmelding skjer gjennom kontaktskjemaet nedenfor (selv om møtet også annonseres på Meetup). Antall plasser er begrenset. Hvis det blir mange som melder seg på, og det håper vi, så er det mulig vi må dele opp gruppen etter kompetanse og engasjement – så skriv gjerne noen ord om deg selv.

Det kommer en epost med mer praktisk informasjon noen dager før møtet, pass på at du får med deg den.

Velkommen!

[gravityform id=»18″ name=»Påmelding til møte i Ungdomsgruppa hos Cisco på Lysaker»]